Što nas očekuje u školskoj knjižnici do kraja mjeseca?


Iako smo već dobrano zagazili u listopad, još uvijek možete sudjelovati u nekolicini aktivnosti u školskoj knjižnici do kraja mjeseca.

Jučer smo započeli prikupljanje za Socijalnu samoposlugu "Kruh svete Elizabete" povodom Svjetskog dana hrane, tako da do petka, 20. listopada možete donijeti  prehrambeni proizvod u školsku knjižnicu i tako napraviti dobro djelo i pomoći korisnicima Socijalne samoposluge. Također, ako se želite uključiti u volontiranje za Socijalnu samoposlugu, javite se knjižničarki.

Sutra, u srijedu, 18. listopada obilježavamo Dan kravate i tom prigodom organizirati ćemo radionicu vezanja kravate koju će voditi nekolicina naših profesora i učenika.

U petak, 20. listopada, nakon škole posjetiti ćemo Dom za starije osobe "Kantrida" i zajedno s članovima Volonterskog čitateljskog kluba Gradske knjižnice Rijeka razveseliti  korisnike Doma čitajući im priče, pjesme te se kasnije podružiti s njima uz sok i kekse.

Drugi tjedan, u ponedjeljak 23. listopada obilježiti ćemo Dan školskih knjižnica s nekoliko aktivnosti kojima će moći prisustvovati zainteresirani učenici i profesori.
Tjedan ćemo završiti, u petak, 27. listopada,  predavanjem o raku dojke, obzirom da je listopad mjesec svjesnosti o raku dojke.

Mjesec ćemo završiti odlaskom u Art kino. U ponedjeljak, 30. listopada u 14 sati, svi drugi razredi (ali mogu se priključiti svi učenici i profesori naše škole) idu gledati film Život kao crtić, priču o autističnom dječaku koji se izražava kroz naučene replike i situacije iz omiljenih animiranih filmova.

U tom tjednu, subotu, 4. studenoga provesti ćemo radno, u Azilu "Društva za zaštitu životinja Rijeka".

Ako se želite priključiti na bilo koju od navedenih aktivnosti znate što vam je činiti, javite se u školsku knjižnicu :)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Žene i poezija.To smo radili u ožujku.

Što smo radili u prosincu?

Noć knjige