Što smo radili u prosincu?


Ušli smo snažno u prosinac:) U petak, 1. 12. 2018. maturanti su u pratnji prof. Bonete i prof. Marač pogledali odličan film Kapetan Fantastični. Filmove gledamo u Art kinu Croatia u sklopu školskog projekta Filmski utorak i projekta Art kina Škola u kinu.



Na početku tjedna, u ponedjeljak, 4. 12. 2018. godine, učenice 2.5 razreda, Petra Krišković i Karla Laginja, u pratnji knjižničarke prof. Marač, podržale su projekt Prihvatilišta za beskućnike "Ruže sv. Franje" i sat vremena prodavale njihov časopis Ulične svjetiljke!
Bravo za djevojke!


Marta Kaluđerović, učenica 1.2 razreda 11. prosinca čitala je korisnicima Doma za starije osobe "Kantrida" zajedno s Volonterskim čitateljskim klubom Gradske knjižnice Rijeka♡♡♡♡♡♡Bravo Marta♡Marta nije bila sama,u pratnji je bila prof. Dea Bukvić Bolanča♡♡♡♡♡♡♡

Naši učenici, članovi Čitateljskog kluba škole, jednom mjesečno odlaze čitati korisnicima Doma za starije osobe "Kantrida", zajedno s Volonterskim čitateljskim klubom Gradske knjižnice Rijeka.








Naš Andrija se zavukao u kućicu, okitio bor, naložio vatricu i skuhao čaj   Vrijedne članice Kreativnog tima škole, Nina Bezić, Anastazija Božić, Anja Conjar i Ana Fućak (učenice 4.2 razreda) prizvale su blagdansko raspoloženje u školu    Bravo djevojke  





Našu predbožićna akcija darivanja krvi odvila se 13. prosinca u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu    
Krv su darovali: Antonija Kalac (4.3), Ivan Vrsalović (4.4), Marin Erny (4.4) i profesor Tvrtko Buger    Bravo za maturante i profesora   
S nama su na darivanje došli i Ana Crnković (4.4), Ana Baričević (4.4), Korina Vujnović (4.4), profesor Petar Jelača i knjižničarka Leonila Marač, koji će morati poraditi na svom imunitetu do sljedećeg darivanja krvi:)   


Osim navedenih aktivnosti, u prosincu smo, prije odlaska na zimske praznike već tradicionalno prikupili i razmijenili poklone u školskoj knjižnici. Zadovoljni smo svime što smo napravili i sada se možemo odmoriti kako bismo bili puni novih ideja s početkom 2018. godine:)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Žene i poezija.To smo radili u ožujku.

Noć knjige