Rezime tjedna (od 23. do 27. listopada 2017.)



Međunarodni dan školskih knjižnica obilježili smo u ponedjeljak, 23. listopada 2017. Cijeli dan je školska knjižnica bila puna i vrvjela pozitivnom energijom. Članovi Školskog fotokluba fotografirali su učenike tijekom čitavog dana s omiljenom lektirom, a za kraj Školski debatni klub pripremio nam je pravu poslasticu - debatu na temu: Trebaju li nam školske knjižnice?
Utorak smo proveli planirajući predstavljanje slikovnice naših učenika :) O tome nešto više drugi tjedan - u utorak :)
Srijeda, 25. listopada, bila je u znaku Akcije za 5. Naši učenici su ove godine izdominirali - naš učenik je u pobjedničkom timu, novinarska ekipa proglašena je najboljom do sada (četiri naše učenice su bile u ekipi) - a ovo je 12. godina provedbe projekta, naše dvije učenice odabrane su kao vijećnice, koje su komentirale sve druge skupine i naš učenik je proglašen najboljim govornikom u predstavljanju ideje svoje ekipe.
U srijedu je volonter Socijalne samoposluge "Kruh sv. Elizabete" došao po namirnice koje smo prikupljali te nam zauzvrat dao zahvalnicu :)
Gošće s Radio Sove došli su nam u četvrtak i održale radionicu na temu: Kako napraviti radijsku emisiju? Četiri mlade novinarke, voditeljice, tonske realizatorice i glazbene urednice :) Bilo nam je odlično! Otkrili smo nove mlade talente i dobili nadu da ćemo zaista do kraja kalendarske godine snimiti dvije emisije GAMofona. Držite fige:)
Tjedan je preletio.
Drugi tjedan očekuje nas: odlazak u Art kino za učenike 2. razreda, u ponedjeljak; predstavljanje slikovnice Mon Chou u školskoj knjižnici u utorak (u 13 i 10); u srijedu nema nastave radi blagdana; u četvrtak će se održati sastanak Školskog volonterskog kluba, radi volonterske akcije koju planiramo odraditi u subotu, u azilu na Viškovu; petak 7. sat u školskoj knjižnici očekuje nas prezentacija Europskog parlamenta mladih Hrvatske.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Što smo radili u prosincu?

Žene i poezija.To smo radili u ožujku.

Noć knjige